Sorry!! Ledsen att jag inte skrivit på et...

Sorry!! Ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Mitt internet funkar inte så därför skriver jag detta via mobilen. I onsdags var jag ju i tomelilla med skolan och i torsdags var det avslutning. Igår var jag på mossagårds festivalen. Jag skriver mer om detta sen. Puss

Sorry :(

Ledsen att jag inte har skrivit på jätte länge men det har varit ganska mycket med skolan osv. Så jag har inte hunnit med, men ska bli bättre nu när det snart e sommar lov.
Sen undrar jag en sak vad har hänt?? Förut kommenterade ny hela tiden och nu inte jag har inte heller varit så jätte duktig på att uppdatera men jag behöver några små fans som pushar på mig om att jag ska göra det.

Sen e det en annan sak oxå om nu jag uppdaterar mer och ni kommenterar och tipsar era kompisar så kommer bloggen synas mer och ni kanske kan se mig i några intervjuer. Men för att det ska hända måste vi sammarbeta mest jag som ska uppdatera.

Sen om det e någo ni undara över privat som ni inte vågar ställa över en kommentar svarar jag gärna på mail på aiayo.blogg@hotmail.se

Hoppas verkligen inte att ni tror att jag hatar er nu för jag älskar er och ni kommer alltid vara min små fans :D

Puss <333 Tack för att ni finns

En bild till mina underbara läsare


Och imorn bär det av till Bakken i Danmark med klassen :D

Puss<333