Ny dator och mobil :)

I torsdags fick jag en ny mobil och en dator :)

Mobilen är en samsung s5600. Den är nog den bästa mobil jag har haft :) lite ovanligt med en touch mobil men man vänjer sig :)



Min dator är en emachines i svart och grå. Min första egna dator :)



Puss <3<3<3<3
Kan lägga upp fler bilder sen :)

Ligger i sängen och kan inte sommna :( ka...

Ligger i sängen och kan inte sommna :( kan berätta lite kortfattat om vad som hänt. I torsdags var vi och hälsade på våra nya klasser :) i lördags sålde jag korv för att samla in pengar till klassresan :) idag har jag varit hemma och softat :) puss <3<3<3<3<3 mobilblogg

Hos kompis ;)

Hej!
Idag är jag hemma hos min kompis Athina. Vi var ute och fotade lite här kommer några bilder :)


Närbild på en humla


Små prästkragar. hihi


Min kompis Athina

Puss o kram <3<3<3

Hej :) är på träslöjd nu. Vilket är jätte ...

Hej :) är på träslöjd nu. Vilket är jätte tråkigt :( skriver mer sen. Puss <3<3<3<3<3<3 mobilblogg

Lite mera svar

Svar till dig som undrar vad Innocent betydde. Innocent betyder oskyldig. Hoppas det går bra på engelskan <3

En läsare undrar var ifrån jag fick namnet aia. Just namnet aia fick jag faktiskt från mina syskon som kallar mig det, först tyckte jag att det var lite töntigt men nu tycker jag fakriskt att det är riktigt gulligt.

Några undrar vad jag ska göra nu när jag är ledig. Jo, jag ska vara med lite kompisar eventullet ha en lite filmkväll, kolla på min favorit serie Vampire Diaries som går tors 20.00 tv6.

Ja det var jätte kul att vara uppe hela natten eftersom vi hittade på en massa roliga saker att göra tex köra sanning eller konka.

Ja, jag och min kompis sommnade ju i killens säng som han sen inte fick lov att sova i utan han gick och la sig i kompisens säng som nu var tom.

Klart jag kan ta och lägga upp lite fler bilder kommer eventuellt fler imorn.

Hoppas verkligen att jag har svarat på så många frågor som möjligt. Fortsätt gärna att ställa frågor. Ska verkligen försöka svara på alla.

Puss♥

Ni frågar jag svarar



Nu svarar jag på lite frågor från mina kära läsare <3<3


Om disco.
Varför hade du inte kul?
Svar: Det fanns många anledningar till det. I vintras fick jag nobben utav en kille som då bjöd upp mig och jag inte riktigt kommit över det än. Sen var det för att ingen ville dansa med mig och sånt. Men det blev roligare frmåt kvällen kan jag lova (kan skriva om det sen).

Var discot kul?
Svar: Ja, det var jätte kul sen när jag började dansa och fick dansa med den killen jag gillade. Sen körde vi sanning eller konka där jag fick en puss på munnen oxå av den killen jag gillar och pussa en kille på kinden. Jag sommnade kl. 03.30 ca men vaknade en haltimme senare. Resten av natten var jag uppe och pratde med mina kompisar. En kille sov med munnen öppen så vi hällde coca cola i munnen (testa inte det kan vara jätte farligt). Vi satt på en killes säng när vi pratade och jag och min kompis sommnade där så han fick inte sova i sin egen säng  :(.

Om mobilblogg.
Har aldrig provat mobil blogga är det kul?
Svar: Ja det är faktiskt kul. Och smidigt ifall man är iväg eller i skolan.

Hur gör man?
Svar: Jo man skickar bara ett sms med sin text till ett nummer vill man ha bilder skickar man ett mms istället.

Om kändiskillar.
Aia, vem tycker du är bäst mellan johan palm och Erik saade?  Jag tycker att Johan är snygg, men alla i min klass retar mig för de! Tycker du Johan är snygg?
Svar: Sångmässigt tycker jag nog båda för jag hejade på Eric i melodifestivalen och i Idol 2008. Men Eric är nog snyggast. Visste du att förra året så blev jag oxå retad för att jag gillade Johan Palm, men jag sa faktiskt till dom att jag fick gilla vem jag ville.

Svarar på fler frågor imorn men sista frågan för idag.

i morgon i skolan ska vi ta tema dag och men ska ställa två frågor var jag kommer inte på något! Kan du hjälpa mig aia, du har alltid så bra fantasi!
Svar: Klart jag kan hjälpa dig. Om temat var internet. Om du ska skriva frågor (alltså något du undrar över). Nu vet jag ju faktskit inte vad du inte vet men jag kommer med några förslag.
Om du inte vet hur man kopierera en text
♥ Vad det är som gör så att internet funkar
♥ Vilka webbläsre finns det
♥ Vem startade google
Mfl, hoppas att något hjälpte dig.

Men om det skulle varit en redovisning kunde du ju redovisa om min blogg. ;) hahaha

Puss♥ svarar mer imorn

Sitter på discot nu och har astråkigt :) s...

Sitter på discot nu och har astråkigt :) skriver mer senare <3<3<3 mobilblogg

Hej kära läsare <3 nu är jag på discot...

Hej kära läsare <3 nu är jag på discot. Skriver mer imorgon om hur det var. Som jag sa innan är det övernattning. Så jag och mina kompisar har precis packat upp <3<3 nu ska jag ha kul :) <3<3<3<3<3<3

Är nu på väg hem efter en lång dag i skola...

Är nu på väg hem efter en lång dag i skolan :) nu ska jag bara hem och packa sen ska jag på övernattning :) puss <3<3

Hej :) sitter nu på en dryg so/no lektion ...

Hej :) sitter nu på en dryg so/no lektion om amerika. Puss o kram <3<3<3<3

Hej igen :) nu har jag rast. På lektionen...

Hej igen :) nu har jag rast. På lektionen hade vi engelska och musik. Hörs passar på att svara på vissa frågor som jag fått utav lärare. 1. Hur såg du ut på bröllopet? Svar: Jag hade en lila klänning. Kan lägga ut bilder på det sen. 2. Hade din moster fin klänning på sig? Svar: ja hon hade en jätte fin vit klänning på sig:) som sagt fortsätt att skicka in frågor. Puss m kram <3<3 mobilblogg

Godmorgon alla lärare <3 har precis kommit...

Godmorgon alla lärare <3 har precis kommit till skolan :) skriver mer senare <3<3

Jag är verkligen jätte ledsen för att jag ...

Jag är verkligen jätte ledsen för att jag inte Bloggat på ett tag. Men jag ska skärpa mig :) vill passa på att säga tack för kommentarena. Puss <3